Moottorikelkka reittimerkit

Ruotsissa elintarvikelaatuisesta muovista valmistetut reittimerkit on testattu laboratoriossa 8 vuoden pohjoisia olosuhteita vastaavissa oloissa. Merkit selvisivät testistä erinomaisesti ja väri ja materiaali säilyi ennallaan.
Pitkäikäiset reittimerkit ovat huolettomat ja ekologiset sekä aikaa säästävät.

lue tästä lisää merkeistä


SNOWMOVER REITTILANAT ja LATUHÖYLÄT

Snowmovereita on valmistettu jo yli 25 vuotta. Ne on kehitetty- ja valmistetaan eteläisessä Ruotsinlapissa. Kaikki tuotteet on myös testattu aidoissa ja vaativissa olosuhteissa. Snowmover lanat on luotettava vaihtoehto hiihtokeskusten, kuntien, urheiluseurojen ja muiden talvisia reittejä huoltavien tahojen käyttöön.
Snowmoverilla saat varmaa ja tasaista jälkeä tehokkaasti. Lanat on erittäin vahvoja ja kestäviä, mutta silti kevyitä vetää ja käsitellä. Hyvät säätömahdollisuudet ja monipuoliset lisävarusteet tehostavat työtä. Näiden kanssa aikaa ei tuhraudu turhaan takkuamiseen, pysähtelyyn ja kaivamiseen. Lana soveltuu niin kelkalla kuin mönkijälläkin vedettäväksi. Monipuolinen SNOWMOVER lana on erinomainen valinta talvisten reittien tekoon ja huoltoon.

Muutama lana löytyy heti varastosta parin päivän toimitusajalla ja muidenkin mallien toimitusaika on pääosin 2-3viikkoa.

Myös lanojen lisävarusteet ja varaosat löytyvät pääosin heti hyllystä.

Kiinnostuitko lanoista?
laita viestiä [email protected]

Snowmover STG50 Reittilana / Kelkkahöylä
samalla lanalla kunnostat perinteisen ja vapaan tyylin hiihtoladut, sekä kelkkareitit. Käännettävät uralohkot (toisella puolella uraterät perinteisen ladun tekoon)
Säädettävissä uran ja lumiolosuhteiden mukaan
Säädettävyys helpottaa teiden, penkkojen ym. ylityksissä ja siirtymissä.
Haluttaessa uralohkot voi täyttää soralla painon lisäämiseksi. Kestävä ja varmatoiminen sekä kevyt vetää. 150cm ja 200cm leveydet Perusmallin hinta alkaen 2695€ + alv

Lisää reittilanoista

Snowmover 50B Reittilana, kelkkareitit kuntoon yhdellä vedolla!
Säädettävissä uran ja lumiolosuhteiden mukaan (saat juuri sellaista jälkeä kun haluat). Säädettävyys helpottaa myös teiden, penkkojen ym. ylityksissä ja siirtymissä. Kevyt vetää. Kestävä ja varmatoiminen Höylä tasaa patikon ja rummut tasoittavat uran. 125cm, 150cm, 175cm ja 200cm leveydet Perusmallin hinta alkaen 2495€ + alv

Lisää reittilanoista