Flatazor CAT Protect Digest 2kg

Osta tämä
  • 25,90 €

HYPOALLERGEENINEN - IHON VAHVISTAMISEEN

Erityisruokavalioon tarkoitettu täysravinto kissoille, joilla on ravitsemuksellisia erityistarpeita: tiettyjen ainesosa- ja ravintoaineallergioiden vähentäminen, ihon terveyden tukeminen dermatoosin ja liiallisen karvanlähdön yhteydessä. Tämä ruoka tukee myös ravitsemuksellista palautumista ja toipumista.


Valikoidut ja rajatut proteiinilähteet: kuivattu sardiiniproteiini, kuivattu ankanlihaproteiini, luonnonvaraisen valkoisen kalan (mukaan lukien turska ja merikrotti) proteiinihydrolysaatit, perunaproteiini (ilman kuivattua kana-, sianliha- ja naudanlihaproteiinia). Valikoidut hiilihydraattilähteet: kaura, riisi, tapioka, perunatärkkelys. Omega 6:n ja 3:n lähteet: purasruohonsiemen, ankanrasva, pellavansiemen, kalaöljy. Suuri linolihappopitoisuus (LA) sekä suuri eikosapentaeenihapon (EPA) ja dokosaheksaeenihapon (DHA) yhteenlaskettu määrä = 0,33 %. Suuri energiatiheys (4 070 kcal/kg), runsaasti välttämättömiä ravintoaineita ja helposti sulavia ainesosia.


Edistää ihon terveyttä

Purasruohonsiemen, biotiini ja kelatoitunut sinkki edistävät ihon terveyttä


Hypoallergeeninen

Valikoidut eläinproteiinit - ankka, sardiini ja valkoinen kala - (ilman sianlihaa, kanaa ja naudanlihaa) vähentävät ruoka-aineallergioita


Optimaalinen ruoansulatus

Artisokka, kurkuma, bushwillow (combretum), baldo ja rosmariini edistävät ruoansulatuskanavan optimaalista toimintaa.

Ainesosat: Kuivattu ankanlihaproteiini (väh. 13 %). Kuorittu kaura. Ankanrasva. Kuivattu sardiiniproteiini (väh. 10 %). Herne. Riisi. Omenakuitu. Tapioka. Pellavansiemen. Perunatärkkelys. Eläinproteiinihydrolysaatit. Perunaproteiini. Luonnonvaraisen valkoisen kalan (mukaan lukien turska ja merikrotti) proteiinihydrolysaatit. Purasruohonsiemen. Panimohiiva. Kala- autolysaatit (0,6 %). Savi. Psyllium-kuitu. Kalaöljy. Ammoniumkloridi. Metioniini. Merisuola. Frukto-oligosakkaridit. Artisokka. Kurkuma. Bushwillow (combretum). Boldo. Rosmariini. Kaliumkloridi. Tauriini. Yucca. Rosmariiniuute. Vitamiinit ja hivenaineet.