Danler Hornet XC VARAUSMAKSU

Osta tämä
  • 200,00 €

ENNAKKOTILAUS / VARAUSMAKSU 200€ Reen hinta 1550€ (rahtivapaasti Suomessa) Jäljelle jäävä osa 1350€ suoritetaan rekien saavuttua (marraskuu/joulukuu) Saat reen saapumisesta tiedon sähköpostiisi ja ohjeet loppusumman suorittamista varten.

Reki tilataan ennakkotilauksena sinulle maksettuasi varausmaksun, mikäli loppusummaa ei suoriteta 31.12.2021 mennessä varaus raukeaa ja varausmaksua ei palauteta!


Danler Hornet XC Ajo-ominaisuuksiltaan luokassaan ylivoimainen, ja ehkäpä juuri sen tähden markkinoiden suosituin kilpareki. Erittäin hienosti ja huolella viimeistelty monipuolinen reki kaikkeen harrastamiseen, muutamasta koirasta aina isoihin valjakoihin asti. Taittuu kasaan ja on siten helppo säilyttää ja kuljettaa.

Pituus: 2400mm
Leveys: 550mm
Korkeus: 930mm (ennakkotilauksesta 970mm)
Paino: n. 13kg (jalaksilla)

Rekipaketti sisältää:
Reki; ohjausjärjestelmä; jarru ja jarrumatto; 2x ankkuriteline; rekipussi, Cordura; Snack bag; lähtököysi; jalasten pikalukitus edessä. 1 pari perusjalaksia (40mm), sandwich rakenne, liimatut 7000 kisamuovit ABS sivut ja GFK reinforsed,

Värivaihtoehdot:
Rekipussin pääliosa suuraavissa väreissä:
Vihreä; Tumma harmaa; harmaa/hopea; oranssi; keltainen; violet (tumma); sininen; punainen; Bordeaux/tumma punainen; musta; oliivi; hiekka; valkoinen; pinkki, okra; lila (raikas)

Lisävarusteet:
Useita jalasvaihtoehtoja
Säilytys/kuljetuspussi
Köysi lumiankkurille
Glide-Booster-System
GPS Pidike